Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

01.Igénybe vehető szolgáltatásaink

Teljes körű kárügyintézés

A cégünk valamennyi biztosító társasággal szerződésben áll. Az Ön megbízását követően felvesszük a kapcsolatot a biztosító társasággal és beszerezzük a javításhoz szükséges engedélyeket. A javítás során feltárt további sérüléseket pótszemle keretében érvényesítjük. Ha Ön irodánkban jelenti be a gépjárműkárát, akkor sorban állás nélkül, szakmai segítségnyújtásunk mellett állunk a rendelkezésére. Az Ön meghatalmazása alapján beszerezzük a javításhoz és a kár kifizetéséhez ( hitel, lízing esetén ) szükséges banki hozzájárulásokat ,így cégünk közvetlenül a biztosító társasággal számolja el a kár ellen értékét .

Fényezés

Fényező műhelyünk modern , korszerű és minden igényt kielégítő eszközökkel van felszerelve. A modern eszközök és a munkatársak felkészültsége a garancia arra hogy , műhelyünkben magas minőségű javítást tudjunk végezni . A gépjármű színek előállítását gyári színkód alapján méréssel és számítógépes színkeveréssel végezzük , így elkerüljük az esetleges színbeli eltéréseket , amely javított vagy cserélt elem fényezésénél jelentkezhet .

Karosszéria lakatolás

Karosszéria javító műhelyünkben rendelkezünk azokkal a legmodernebb eszközökkel amelyekkel gond nélkül tudjuk javítani a legújabb autókat is , és a korosabbakat is . Munkánk során igény szerint építünk be gyári , utángyártott és bontott alkatrészeket . Karosszéria huzatópadunk segítségével a jelentősebben sérült autók javítását is tudjuk vállalni .

Műanyag javítás

A gépjárműben számos műanyag alkatrész található , amelyek probléma nélkül javíthatók. Műhelyünkben a műanyag alkatrészek javítása és fényezése is gond nélkül megvalósítható. A javítás egy speciális , korszerű hegesztési technológiával történik , visszaállítva az alkatrész eredeti formáját .

Autómentés

Balesetet szenvedett gépjárművével és szükségeséé vált a szállítás !? Ebben az esetben gépjárművét javítóműhelyünkbe szállítjuk . Hívja autó mentő szolgálatunkat:
+36 20 999 60 83 (Végh Attila) .

Kapcsolat

02.Írjon nekünk üzenetet

Hagyja meg elérhetőségi adatait, és egy órán belül kapcsolatba lépünk Önnel a részletes konzultációért.